Wettelijke Kennisgeving

Onze gegevens

De www.onderdelen-auto-honda.nl website wordt beheerd door een officiële HONDA dealer wiens juridische informatie hieronder staat:

SAS Poitiers Auto Sport
5 Rue Bessie Coleman
ZAC des Montgorges
86000 Poitiers
France

Publicatie directeur: SOULARD Christophe.
Geregistreerd bedrijf: 503 676 116 R.C.S. POITIERS.
Intracommunautair btw-nummer: FR93503676116.

U vindt onze gegevens in het contactgebied contactgebied.

De website www.onderdelen-auto-honda.nl wordt uitgegeven door Andoa Ltd, een bedrijf geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk onder nummer 09937274 met statutaire zetel op 1st Floor, 156 Cromwell Road, London, SW7 4EF, United Kingdom. Het btw-nummer is 415 8043 12. De regisseur is Jianhong Zhong. Andoa Ltd is alleen verantwoordelijk voor het maken, onderhouden en updaten van www.onderdelen-auto-honda.nl en is op geen enkele manier de verkoper van de items die via deze website worden aangeboden.

Onderdelen-auto-honda.nl wordt gehost door OVH, 2 Rue Kellermann, 59100 Roubaix, Frankrijk.

De inhoud & verantwoordelijkheid

We doen er alles aan om de nauwkeurigheid en actualisering van de informatie op www.onderdelen-auto-honda.nl te garanderen en behouden ons het recht voor om de inhoud op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen wij de juistheid van de inhoud van www.onderdelen-auto-honda.nl op geen enkele wijze garanderen en kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten.

Je persoonlijke gegevens

U kunt www.onderdelen-auto-honda.nl bezoeken zonder dat u persoonlijke informatie over uzelf hoeft te verstrekken. Voor elke vraag of bestelling hebben we echter informatie nodig om uw vraag of bestelling te kunnen verwerken.

Voor meer informatie over het verzamelen van uw persoonlijke gegevens, zie ons Privacyverklaring.

Copyright

De volledige inhoud van www.onderdelen-auto-honda.nl, inclusief teksten, foto's, domeinnamen, databanken enz. is onderworpen aan intellectuele eigendomsrechten en kan als zodanig niet worden gereproduceerd zonder toestemming van de rechthebbenden.

Elke reproductie, geheel of gedeeltelijk, van deze inhoud, op welk medium dan ook, is ten strengste verboden.

Deze Wettelijke Kennisgeving zijn onderworpen aan de wetgeving van het land van de Verkoper (Frankrijk). Elk geschil dat geen minnelijke oplossing heeft gevonden, valt onder de bevoegdheid van de rechtbanken van het land van de Verkoper (Frankrijk). Als de gewone verblijfplaats van de koper zich in een land van de Europese Unie bevindt, geniet hij ook de rechten die hem beschermen op grond van de dwingende bepalingen van de wet die van toepassing is in zijn land van verblijf.

Deze Wettelijke Kennisgeving is beschikbaar in het Nederlands en in verschillende andere talen. In geval van twijfel is de Engelse versie relevant voor de interpretatie.

De Europese Commissie heeft een platform voor onlinegeschillenbeslechting opgericht om de onafhankelijke buitengerechtelijke beslechting van geschillen tussen consumenten en ondernemers in de Europese Unie overeenkomstig artikel 14 van Verordening (EU) nr. 524/2013 te vergemakkelijken. Het platform is toegankelijk door op onderstaande link te klikken:

https://ec.europa.eu/consumers/odr

Het e-mailadres van de Verkoper is vereist op dit platform, klik hier om het te zien. Als het contactadres niet wordt weergegeven, moet u mogelijk eerst inloggen op uw klantaccount en het dan opnieuw proberen.

Een Vraag?